Populære innlegg

lørdag 28. mai 2011

Nasjonalromantikk


Jeg er og blir en Figgjo-fan. Se nøye på disse produktene. Vi vet ikke historien deres, vi vet ikke hvor de har vært før de kom til meg. De er gamle, og de er sjeldne. De produseres ikke lenger, og de ikke lik noe vi kan kjøpe på Kitch´n eller hos Christiania Glassmagasin. Og best av alt; de er MINE!


Et loppemarked er stedet du skal dra om du vil friske opp tilværelsen i hjemmet med bruksting. Sjel og historie får du på kjøpet. Og det er billigere enn nye produker i "vanlige" butikker. Vi snakker kvalitet.

Dette avlange faten kan du bruke til så mangt. La det stå på kjøkkenhylla, og bruk det når du skal ha venner over på ost og kjeks. Uendelig mange muligheter.


Disse produktene er kjøpt på loppemarked, og prisen var lav. Jeg er heldig!

På dette fatet med de to mennene i skogen, kan du plassere kaffekoppen din og ha kjeksen rett ved siden av. Jeg fikk tak i 2 slike, og det passer godt til meg og Henrik når det blir kaffetid.


En kjøkkenvekt er alltid nødvendig. Denne kostet 10 kroner. Den er både lett og sammenleggbar, og tar liten plass.Fin liten nasjonalromantisk samling, eller? Alt dette er fra Figgjo, ikke kjøkkenvekten da.


Fat er alltid kjekt. Hvis du ser nøye på disse fatene, kan du se at glasuren er litt "skitten". Dette går det ikke an å vaske av. Derfor ble de kjøpt for 5 kr. stykke! Det gjør ingenting for meg at de er slik. Det viktigste er at det ikke er noen nevneverdige hakker.


Settet av 4 fat består av 1 sort rundt fat, og 2 avlange fat (et stort og et lite) og 1 liten skål.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar