Populære innlegg

tirsdag 23. november 2010

Nytt kupp bra brukthandelen

For 2 uker siden var det Antikk- og samlermesse i Haugesund, Haraldshallen. I den anledningen tok selvfølgelig jeg meg en tur i selskap med mamma. Titalls samlere stilte ut sine respektable samlinger bestående av kopper, serviser, dukker, duker, ski & staver, gamle blader, osv. Det var utrolig hvor mye fint som var samlet på en plass.

Prisene var dermot litt høyere enn på bruktbutikker. Allikevel klarte jeg å få med meg noe. Denne blå og hvite skåla fra StavangerFlint fikk seg en ny eier, nemlig meg. Kjempefin som chips- eller fruktskål.
Disse gamle medisinglassene ble også med hjem. Syntes de var litt stilige! Passer godt til oppbevaring av krydder, snop o.l. De er helt tette, og er ca. 12 cm høye.

Denne skålen er fra Porsgrund Porselen, og ble kjøpt på Fretex i Haugesund. Synes forresten prisene på Fretex har blitt litt stive i det siste. Prisene her på slike kvalitetsvarer var på samme nivå som på antikkmessa. Men denne skålen slapp likevel ikke unna. Den er pyntet med gullmønster rundt, og med fruktbilde i bunn. Det gamle er ofte det beste..

Kan du gjette hvor denne jakka har sitt opphav? Jeg kan røpe at jeg har ikke laget den. Den er derimot blitt håndstrikket av en ukjent flittig sjel. Denne jakka fant jeg også på Fretex! Jeg har plutselig blitt forvandlet til en vandrende naturverner. Siden det ikke lages slike nye hele tiden, får vi heller lete etter noen brukte, med en historie bak, men som er vanskelig å få rede på.

Jakka ble kjøpt for utrolige 170 kr! Det er rimelig billig, for en jakke som har tatt flere timer å lage.. God og varm var den, så nå kan vinteren bare komme:)

2 kommentarer:

  1. Du e så kul du, Vibeke! Glede meg masse te me snakkes te jul! Då ska me stikka då ;D

    SvarSlett
  2. Skal si du har sving på pinnene - kjempeflotte votter og kunstneriske julekort. Når det gjelder bruktkjøp er jeg helt enig med deg, prisene har føket i været på Fretex her også. Men i Vennesla er det fremdeles en artig bruktbutikk med hyggelige priser. Du får bli med meg dit en gang.

    SvarSlett