Populære innlegg

onsdag 27. oktober 2010

Vintervotter

Nå er jeg i full sving med årets vinterkolleksjon. For øyeblikket strikker jeg litt votter. Jeg har kjøpt meg en vottebok fra Thuve-stua, av Lillill Thuve. Her finner en masse fine votter, noen mer vanskelig enn andre. Boka var ikke dyr, kun 179 kr, og jeg kjøpte den på internett.

Garnet jeg brukte på disse røde vottene var ullgarn, Safir, fra SparKjøp. Det er veldig godt og varmt. Bruker du de ute i all slags vær, slik at de kommer i kontake med regn/snø, blir de også naturlig tovet! Da blir de ekstra solide.. På vrangborden brukte jeg pinnenr. 2,5, mens jeg brukte nr 3,5 på resten av votten.
Disse svarte vottene er også fra Votteboken av Lillill Thuve. Her brukte jeg babyull-garn. Brukte de samme pinnenummerene som på det røde paret.
Bildene er tatt på Karmøy, Avaldsnes, på et jorde en fin og kald høstdag for noen dager siden. Her i Bergen har det i det siste snødd en del, det kom ca 20 cm snø rett før helga. Nå har den heldigvis forsvunnet, så nå er framkommelligheten mye enklere:) Kalde og mørke høstkvelder betyr mye strikking og tedrikking..


5 kommentarer:

 1. Meget smukke vanter du har strikket, er det ikke svært? jeg har aldrig kunne strikke med mønster på den måde, så det ser pænt ud. Dine er meget smukke.

  SvarSlett
 2. Hei! Synes jeg drar kjensel på de mønstrene. Kjempefine votter. Og så går det jo så fort. Her blir det lite av både blogging og annet håndarbeid enn bunaden for tiden.

  Kos deg med te og garn!!!!

  SvarSlett
 3. Hei! Vil bare si at jeg digger bloggen din, ja liker dn såpass godt at jeg har anbefalt den til mine egne lesere! Håper det er i orden for deg? Blir flere lesere på deg og da :)
  Titt gjerne innom, på diddis.blogg.no

  SvarSlett
 4. Så kjekt! Det setter jeg virkelig pris på;) Jeg titter innom bloggen din også! Tusen takk for fine komplimenter!

  SvarSlett
 5. Woow du er kjempeflink Vibeke :D Håper du koser deg masse i Bergen:)) klem fra solveig på klepp

  SvarSlett