Populære innlegg

fredag 9. september 2011

Jakke med rundfelling i Merino Extra Fine


Endelig et nytt inlegg! I det siste har det vært litt travelt. Jeg har flyttet til Bergen, og jeg studerer sykepleien ved Haraldsplass Diakonale Høgskole. I begynnelsen av et nytt skoleår er det alltid litt ekstra travelt! Men det har blitt litt strikking i regnfylte Bergen!


Denne babyjakken er strikket i str 6-9 mnd. Oppskriften er fra garnstudio. Garnet jeg strikket jakken av heter Merino extra fine, et utrolig mykt og varmt garn.


Vrangborden nede på bolen og på armene er strikket med pinnenr. 3,5. Resten av jakken er strikket med pinnenr. 4,5. Jakken er strikket frem og tilbake, noe som gav meg litt hodebry når det kom til mønsteret. Mønsteret måtte strikkes på vrangen, og det har jeg prøvd å unngå i alle mine strikkeprosjekter. Allikevel synes jeg det gikk overraskende bra!


Knappene ble av tre, noe som jeg syns gjorde jakken enda finere. På knappene står det "Wood Button", kjøpt på Garnkroa i Haugesund til 7 kr. per stk.

Denne jakka ble jeg fornøyd med, så den legges pent i lageret mitt til det kommer en passende anledning å ta den frem til.

PS: Er snart ferdi med en ulljakke til meg selv også, nå mangler det kun klipping opp fremme og strikking av stolper og sying av knapper! Kommer snart:)

1 kommentar:

  1. Såå fine! Kjekt at blogge igjen asså! har savna d:)

    SvarSlett