Populære innlegg

lørdag 19. mars 2011

Loppis


Jeg elsker skikkelige bruktkupp! I helga var jeg på årets første loppemarked på Rossabø skole i Haugesund.  Jeg var ikke den eneste, mildt sagt. Over hundre overivrige loppefans stod i kø utenfor kl 10:00, og var klare for å saumfare lokalet for skatter. Og skatter var det nok av, noen tok jeg til og med meg hjem.

Denne nydelige skålen fra Egersund ble min for en tjuekroning. Mønsteret var enkelt, men samtidig stilfullt.Nytt kakefat er ikke å fornekte, spesielt fordi jeg har ingen fra før av. Jeg er stor fan av slike glassartikler,  spesielt den gule / oransje fargen.


Nytt fat i samlingen min. Dette er også fra Egersund og ble mitt for en tjuekroning. Er ikke så veldig stor, i diameter måler den ikke mer enn ca. 15-20 cm. Liker bomster veldig godt..

Denne tekannen er ikke norsk, den er nemlig made in China. Skikkelig porselenskanne, så denne skal bli brukt godt. Loppispris: 10 kr!

Her kommer det jeg er mest fornøyd med etter dagens fangst. Middagstallerkener fra StavangerFlint. Jeg fant 5 stk, og kjøpte alle. Mønsteret syns jeg var kjempefint, og fargen spesielt.

Jeg bare gleder med til utover våren, da skal jeg prøve å få med meg et par loppemarkeder til.

2 kommentarer: