Populære innlegg

lørdag 12. februar 2011

Begeret er fullt. Det renner over.


Farmor hadde en oppryddingsprosess hjemme i huset sitt, og her fant hun litt av hvert som hun ikke hadde bruk for lenger. Men den enes død er den andres brød, ikke sant? Derfor fikk jeg en del av det hun ikke hadde bruk for lenger, blant annet denne fantastiske skåla fa Figgjo. Denne skåla er veldig gammel, men fremdeles er gullmønsteret rundt helt intakt. Det er snakk om gammel, norsk god kvalitet her. Hvem vil vel ikke ha denne som chipsskål en lørdagskveld? Det vil ihvertfall jeg:)


Flere supre kupp. Denne røde ildfaste skåla er gammel, men har ikke noe spesielt merke på seg. Men god er den allikevel. Perfekt til bakebolle, eller til å ha reker oppi. Det har nemlig vi gjort i kveld, og rekene så så gode ut i den.


Frukt er sunt og digg. Og i hvertfall på et Figgjo-fat. Her skal vi bli flinke til å spise sunt, og med extra god samvittighet. Gjenbruk er nemlig miljøvennlig, og billig!


Syltetøy-krukke, gammel og god.

Det gamle er ofte best. Nå er det fullt hos meg, så nå må jeg begynne å begrense inntaket mitt av slike hobbygjenstander. Men det er så gøy, så det spørst når jeg klarer å avvenne meg. Skal starte på mandag. Men bare kanskje:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar